Sommarlov

Oj, vad vi njuter utan en massa måsten just nu! Vi tar dagen som den kommer. Myser länge i pyjamasen, leker olika lekar, fixar o donar i hemmet (mestadels inne med tanke på ruggvädret), leker med kompisar och åker på småturer. Misstänker att det är en sommar som passar både mamman och sonen :) Men sen när pappan i huset går på ledighet ska vi nog göra nått!

Midsommaren firades på ett alldeles underbart sätt! Själva aftonen tillsammans med många glada, bl.a Jessica o Håkan och Robban o Melinda. Vilket firande! Hela gänget på 13 pers o 5 barn cyklade ner till Trollsjön för att vara med på det traditionella firandet där. Vätskepåfyllning, dans o snack. Sedan cyklade vi vidare och hem till Jessica o Håkan. God midsommarmat, snapsvisor, roliga lekar, många skratt, vackert väder och fem barn som somnade innan kl 20!! Woohooo! Runt 01 satte vi sonen i vagnen o gick hem. Härlig känsla när man bor på landet :)

På lördagen fortsatte firandet med vårt traditionsenliga midsommardagsfirande med Sofie o Henric, Lindie o Martin samt våra Stavangervänner Angelica o David och en kompis till dem från Oslo, Marit. Vi åt hemmagjorda hamburgare med massa tillbehör, bl.a friterad fetaost. Mums! Sofie, Henric o Sixten sov över, så morgonen efter hade vi en lite frukost- och lekdejt.

Som sagt; vi njuter av vår ledighet!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback