I korta drag

Vi har haft några underbara dagar tillsammans med familjen Andersson! I tisdags styrde vi husbilen mot Borås camping och huvudmålet Borås djurpark. Vi mellanlandade på Laxbutiken i Falkenberg för att äta lunch, tur att bröd ingick i dagen tyckte sonen :)

Vidare mot en lugn och barnvänlig camping, med fräscha toaletter och roliga lekplatser. Robban o Melinda bodde i en sk giraffstuga så pass nära oss att babyvakten fick jobba på kvällarna, när vi vuxna spelade SkipBo och drack vin. Sönernas nattsömn blev det väl ändå sådär med...

På onsdagen löste vi endagarsinträde till djurparken och vilket ställe! Stort, rent, välplanerat, många olika djur, bra restauranger o fik, skuggmöjligheter men framför allt såg man djuren lätt (till skillnad från vissa skånska djurparker...). Och djuren såg ut att trivas! Parken var väl bemannad, både av besöksvärdar men också av djurskötare. Väl värt pengarna!! Och sönerna uppskattade verkligen djuren! Viggo älskade att titta, peka och säga efter oss. Savanndjuren var helt klart bäst, så en zebra från shoppen fick snällt följa med hem. Sedan tillbaka till husbilen, grilla o ännu mera vin o spel.

Vår minisemester på 3 dagar blev helt perfekt! Många skratt (som vanligt!!) och mys, sönerna njöt av djuren och vi av att se dem så tillfredsställda och glada!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback