Var det meningen, egentligen?

Det finns alltid mycket att fixa när man har hus, så igår for jag och Martin iväg för att råda lite bot på det. Farmor och farfar kom för att passa Viggo!

Vi började på Hornbach, men ganska fort upptäckte vi att det vi skulle köpa var slut. Bra början! Vidare mot IKEA och dess små kringliga gångar (!!) Där hittade vi faktiskt allt vi behövde; en hylla till leksaker, stearinljus, plastskydd till golvet och lite annat smått och gott (och hemligt fram till 24/12, höhö). Därefter Ilva och Rusta.

Efter dessa stopp gjorde vi det ödesdigra valet att åka till Emporia för att plocka upp några julklappar och slänga i oss lite mat…En av fyra julklappar hittades, magarna blev mätta och vi slapp till och med att träffa nån vi känner (förstå mig rätt, skönt när man har mängder m ärenden att inte träffa folk som man "måste" prata med). Så långt är allt lugnt. Det är när vi ska lämna detta stora spektakel till köpcenter. Kortfattat: nytt system på Emporia för in- och utcheckning vid parkering med otydliga direktiv, bara en körbana och bom mellan varje bil. Lägg till att folk inte tillämpar blixtlåsprincipen (dock inte Emporias fel) och kön bestod av minst 30 bilister som antagligen bara ville hem! Måste ändå säga att affärerna lockar så pass mycket att jag kommer åka dit igen!

På motorvägen borde allt vara frid o fröjd. Icke! En snorunge i en skitig 240 bestämde sig för att det var smart att bromsa hårt när vi tydligt markerade att han kunde lämna vänsterfilen så att vi kunde köra om. Kunde gått illa!

Och vi som bara ville hem till vår Pipp!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback