Lussebullar och hästar

Då var det måndag igen, tjohej! En fin måndag till på köpet. Snön har ju fallit och ligger kvar, och det utlovas mer! Viggo tycker om snön, men mest att sitta nerbäddad i åkpåsen i vagnen och beskåda den =)
 
I lördags var vi i Landskrona på curla.nu med Martins jobb, julbord och curling. Maten var väldigt god, med klassiska och nya smaker! Mätta och belåtna gick vi ner till curlingbanorna. Det var himla roligt att spela, svårt givetvis, men det bjöd på många skratt.Vi fick till och med tillkalla "expertis" när två stenar (heter dom så?) låg så nära boet att ögat inte kunde avgöra vem som var närmst. Mitt lags sten låg några ynka mm längre bort, men onödigt mätande och strulande för vi vann ändå! =) En trevlig kväll som avslutades med fika på Rågbacken. Viggo hade lördagsmys och sleep over hos sin mormor och morfar =)
 
Igår julbakade jag, mamma, pappa och Viggo. Det blev 100 lussebullar med saffran, mandelmassa och russin. De godaste någonsin! Vi slängde även ihop en omgång med skurna pepparkakor. En liten sväng på julskyltningen. Viggo tittade på hästarna och brandbilen, sedan var han mer än nöjd! Tack för en mysig söndag!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback